- Nypel GZ 1/4"/GZ 1/4" obustron wew.stożek 60°, 2500 bar
Nypel GZ 1/4"/GZ 1/4" obustron wew.stożek 60°, 2500 bar 19 950 1622
![](https://static.pneumat.com.pl/public/files/productimages/thumb380x560/Adaptery.jpg)
![](https://static.pneumat.com.pl/public/files/productimages/19 950 1622-rys.jpg)
![](https://static.pneumat.com.pl/public/files/productimages/thumb52x52/Adaptery.jpg)
![](https://static.pneumat.com.pl/public/files/productimages/thumb52x52/19 950 1622-rys.jpg)
- Dane wariantu
- Dane podstawowe
- Akcesoria
- Zdjęcia
- Dane wariantu
- Dane podstawowe
- Zdjęcia
- Akcesoria
- OpisPołączenie 1 z gwintem zewnętrznym ze stożkiem wewnętrznym 60°. Połączenie 2 ze stożkiem zewnętrznym 60°. (Maksymalne ciśnienie pracy z uszczelnieniem gumowo-metalowym 100 MPa)Połączenie 1G 1/4"Połączenie 2G 1/4"Max. ciśnienie pracy2500 barPliki do pobrania:Karta Produktu
- MateriałOcynkowana czarna stalPliki do pobrania:Karta Produktu
-
-
![Wojciech Połeć Product Manager](https://static.pneumat.com.pl/public/files/uploads/attachments/blog/wojtek-polec.jpg)
Opiekunem kategorii jest:
Wojciech Połeć
Product Manager
tel.: 71 325 74 00
email: weze@pneumat.com.pl
Biogram
Absolwent Technikum Mechanicznego oraz Politechniki Poznańskiej. W Pneumat. ekspert od doboru węży i przewodów przemysłowych oraz odmuchu sprężonym powietrzem. Interesuję się nowymi technologiami i wykorzystaniem ich w codziennym życiu oraz przemyśle. Prywatnie namiętny czytelnik, fan programów popularno-naukowych, „złota rączka”.
![Wojciech Połeć Product Manager](https://static.pneumat.com.pl/public/files/uploads/attachments/blog/wojtek-polec.jpg)
Opiekunem kategorii jest:
Wojciech Połeć
Product Manager
tel.: 71 325 74 00
email: weze@pneumat.com.pl
Absolwent Technikum Mechanicznego oraz Politechniki Poznańskiej. W Pneumat. ekspert od doboru węży i przewodów przemysłowych oraz odmuchu sprężonym powietrzem. Interesuję się nowymi technologiami i wykorzystaniem ich w codziennym życiu oraz przemyśle. Prywatnie namiętny czytelnik, fan programów popularno-naukowych, „złota rączka”.