- Waż gumowy Milkcrush do mleka i subst. spożywczych fi 53x67mm, 6 bar, ssawno-tłoczny, niebieski FDA
Waż gumowy Milkcrush do mleka i subst. spożywczych fi 53x67mm, 6 bar, ssawno-tłoczny, niebieski FDA T-MILKCRUSH-53
- Dane wariantu
- Dane podstawowe
- Akcesoria
- Zdjęcia
- Dane wariantu
- Dane podstawowe
- Zdjęcia
- Akcesoria
- Średnica wewnętrzna53 mmŚrednica zewnętrzna67 mmGrubość ścianki7 mmMaksymalne ciśnienie pracy6 barPodciśnienie0,7 barCiśnienie rozrywające przy temp. 20°C18 barPromień zgięcia213 mmPliki do pobrania:Karta Produktu
- Zewnętrzna warstwaNiebieska gładka guma, odporna na ścieranie, ozon i warunki atmosferyczneWewnętrzna warstwaBiała guma NR, nietoksyczna, nie zawiera ftalanówWzmocnienieWłókna tekstylne o wysokiej wytrzymałości i zatopiona spirala termoplastycznaTemperatura pracy-40 ºC do +80 ºC (Mycie w +110 ºC przez max 10min) °CCharakterystykaBiała gładka wyściółka ekstrudowana, guma NR dopuszczona do kontaktu z żywnością gwarantuje smak i aromat transportowanego produktu. Zgodny z FDA 21 CFR 177.2600, BfR XXI kat.2, D.M. 21.03.73.Pliki do pobrania:Karta Produktu
-
-
Opiekunem kategorii jest:
Wojciech Połeć
Product Manager
E-mail: weze@pneumat.com.pl
Biogram
Absolwent Technikum Mechanicznego oraz Politechniki Poznańskiej. W Pneumat. ekspert od doboru węży i przewodów przemysłowych oraz odmuchu sprężonym powietrzem. Interesuję się nowymi technologiami i wykorzystaniem ich w codziennym życiu oraz przemyśle. Prywatnie namiętny czytelnik, fan programów popularno-naukowych, „złota rączka”.
Opiekunem kategorii jest:
Wojciech Połeć
Product Manager
E-mail: weze@pneumat.com.pl
Absolwent Technikum Mechanicznego oraz Politechniki Poznańskiej. W Pneumat. ekspert od doboru węży i przewodów przemysłowych oraz odmuchu sprężonym powietrzem. Interesuję się nowymi technologiami i wykorzystaniem ich w codziennym życiu oraz przemyśle. Prywatnie namiętny czytelnik, fan programów popularno-naukowych, „złota rączka”.
Skontaktuj się z nami wybierając interesujący Cię region