Wąż Milkcrush do przeładunku mleka, guma NR
Zewnętrzna warstwa | Niebieska gładka guma, odporna na ścieranie, ozon i warunki atmosferyczne |
Wewnętrzna warstwa | Biała guma NR, nietoksyczna, nie zawiera ftalanów |
Wzmocnienie | Włókna tekstylne o wysokiej wytrzymałości i zatopiona spirala termoplastyczna |
Temperatura pracy | -40 ºC do +80 ºC (Mycie w +110 ºC przez max 10min) °C |
Charakterystyka | Biała gładka wyściółka ekstrudowana, guma NR dopuszczona do kontaktu z żywnością gwarantuje smak i aromat transportowanego produktu. Zgodny z FDA 21 CFR 177.2600, BfR XXI kat.2, D.M. 21.03.73. |
Średnica wewnętrzna | 40 - 76 mm |
Średnica zewnętrzna | 54 - 92 mm |
Grubość ścianki | 7 - 8 mm |
Maksymalne ciśnienie pracy | 6 bar |
Podciśnienie | 0,7 bar |
Ciśnienie rozrywające przy temp. 20°C | 18 bar |
Promień zgięcia | 145 - 300 mm |